Arrival date

Departure date

Adults

Bine ati venit la New Era Hotel!

Bine aţi venit la New Era Hotel, vă veţi bucura de un sejur confortabil chiar în centrul Bucureştiului.

Deschis în 2018, este un hotel de 4 stele ce reprezintă o afacere de familie situat pe o stradă reprezentativă din centrul vechi – strada Selari. Obiectivul nostru este de a oferi oaspeţilor posibilitatea de a se bucura de şarmul vechiului Bucureşti într-un ambient modern, comfortabil şi ospitalier.

Pe durata sejurului în cadrul New Era Hotel veţi fi fascinat de peisajul autentic al centrului vechi şi veţi beneficia de acces rapid la obiectivele istorice de referinţă şi zona de puburi şi restaurante. Ruinele Palatului Voievodal Curtea Veche şi ale Bisericii Curtea Veche, împreună cu Muzeul de Istorie sunt la doar câţiva paşi de hotel. Cladirea Parlamentului se află la 10 minute distanţă, în timp ce Piaţa Unirii şi Fântânile Unirii sunt situate la 5 minute de mers pe jos de hotel.

Experienţa în cadrul New Era Hotel poate fi completată de un mic dejun preparat în casă, cu o mulţime de produse picante şi dulci. În plus, veţi beneficia de Wi-Fi gratuit, aparat de cafea Nespresso gratuit în toate camerele şi multe altele.

Istoric

Strada Selari este una dintre cele mai vechi străzi pavate din Bucureşti. Numele îi vine de la producătorii de şei care îşi vindeau produsele pe această stradă. Chiar şi în prezent, strada Selari emană o mare parte din şarmul vechiului Bucureşti şi găzduieşte clădiri istorice.

În ciuda faptului că New Era Hotel se află într-o clădire nouă, ne-am dorit ca oaspeţii noştri să se bucure de şarmul vechiului Bucureşti. De aceea am păstrat o mare parte din elementele arhitecturale ale clădirii în care se află în prezent hotelul nostru. Astfel, vă puteţi bucura de facilităţi de ultimă generaţie, moderne şi sigure într-o clădire de tip Art Nouveau, cu note baroc şi contemporane.

Locaţie & Transport

New Era Hotel se află pe Strada Selari, 14. Mijloacele de transport disponibile sunt metroul, autobuzul, taxi, bicicleta şi multe altele. Poziţia noastră în centrul oraşului oferă oaspeţilor acces la multe mijloace de transport astfel că se poate ajunge uşor în orice punct al oraşului. Aeroportul Henri Coanda se află la 30 de minute de mers cu maşina (în funcţie de trafic). Vă asigurăm cu plăcere transferul la aeroport!